Erkeklerde Saç Dökülmesi

Saçıma Neler Oluyor?
Erkek Tipi Saç Dökülmesi erkeklerdeki en yaygın saç dökülmesi tipidir. Erkek tipi saç dökülmesinde başınızın tepe kısmındaki ve şakaklardaki saçlarınız cılızlaşmaya başlar. Zaman geçtikçe şakaklardaki saçlar daha da geriler, sadece başın ön kısmın ortasında saç kalır ve tepe kısmında giderek daha da kelleşen bir bölge ortaya çıkar.

Daha sonra başın ön ve tepe kısımlarında saçların döküldüğü bölgeler yan yana gelir ve başın tepe kısmı iyice kelleşir. En sonunda tek geriye kalan başın yan taraflarında ve arkasında kalan saç sınırıdır.

Erkek tipi saç dökülmesi birçok erkek için istenmeyen ve stresli bir deneyimdir.

Bu durum, bazı erkeklerde yirmili yaşların başında ortaya çıkar.

Erkek tipi saç dökülmesi (androgenetik alopesi) 25 yaşına kadar erkeklerin %25 'ini, 40 yaşına kadar %40'ını, 50 yaşına kadar %50'sini etkileyen ve erkeklerde en sık rastlanan saç dökülmesi tipidir.
Neden? Suçlu Genler!
Erkek tipi saç dökülmesi genellikle kalıtımsaldır ve birçok erkek için gerçek bir endişe kaynağıdır.

Erkek bu özelliği annesinin ve babasının soy ağacındaki bireylerden alır. Eğer genetik olarak saçınızı kaybetmeye programlandıysanız ve saç kaybınız için hiçbir şey yapamıyorsanız uzun dönemde saçınızı koruma şansınız çok azdır.

Erkek tipi saç dökülmesi normal saç döngüsünün dışında bir durumdur. Androgenetik alopesi, adından da anlaşılacağı üzere genetik nedene bağlıdır.

Siz Sınıflamada Hangi Seviyedesiniz? Neyi Bekliyorsunuz?

2 yorum:

Adsız dedi ki...

merhaba ben azeribaycandan yazıyorum. 24 yaşındayım saç dökülmesi 22 yaşından başladı aslında bizde ailece hatda soyca saç dökülmesi olmamiş. bi kardeşimde alopesi olmuş oda benden 5 yaş küçük onun kullandığı saç makinesini kullandığımdan sonra dökülmeye başladı saçlarım.. şimd karşısını alamıyorum iyce dökülmüş ne yapmalıyım, bi gösteriş verin saçlarımı geri istiyorum

Miraç bozter dedi ki...

Saç dökülmesini kesin olarak tamamen durduran bir şampuan icat edildi. Hem kendinde hemde diğerlerinde kullanmış.

Youtube sayfası : %100 Garantili iadeli saç çıkaran ve saç dökülmesine karşı kesin çözüm en iyi şampuan kadın erkek
İnternet sayfası : Saç dökülmesine çözüm
Kullananlar sayfası : Şampuanı kullananlar

Muhakkak göz atmanızı tavsiye ediyorum. Bunun dışında diğer ürünlerle zaman harcamayın. erkeklerde saç dökülmesi