Saç dökülmesini önlemek ve durdurmak için “Bioxcin”

Etkinliği klinik olarak kanıtlanmış yüzde yüz bitkisel aktif maddeler içeren BIOXCIN, serum ve şampuan özellikle erkeklerin kâbusu haline gelen ve şu sıralar mevsim değişikliği nedeniyle kendisini daha yoğun olarak hissettiren saç dökülmesini önleyerek yeni saç oluşumunu destekliyor.
Çevresel faktörler, hava kirliliği, stres, yorgunluk, yetersiz beslenme, kronik hastalıkar, hormonal nedenler, genetik yatkınlıklar ve saça uygulanan zararlı kimyasal maddeler nedeni ile oluşan saç dökülmeleri artık tarih oluyor. Özellikle erkeklerin yaklaşık % 70’ini etkileyen saç dökülmesi sorunu kozmetik sektörü için devrim niteliği taşıyan ve bitkisel maddelerden BIOXCIN ile çözüm buluyor.
Bitkisel ilk serum ampul olma özelliğini taşıyan BİOXCIN düzenli kullanımı halinde içeriğindeki BIOCOMPLEX B11 sayesinde saç dökülmesini önleyerek saç sayısında artış sağlıyor. BIOTA Laboratuvarları tarafından yaklaşık 4 yıl süren Ar-Ge çalışmaları sonucu geliştiren BIOXCIN’in düzenli kullanım sonrası 2. ayın sonunda kullanıcıların % 90’nında saç dökülmesini önlediği, % 80’ninde saç miktarını da artırdığı klinik testler ile kanıtlandı. Yan etkisi bulunmayan, pH değerinin saç derisine ve cilde uyumlu olduğu, alerjik bir reaksiyona neden olmadığı, gerçekleştirilen melanin ve eritem ölçümleri ile dermatolojik olarak güvenli olduğu kanıtlanan Bioxcin kullanım kulaklığı ile de dikkat çekiyor.
BIOXCIN şampuan ve serumun sürekli ve düzenli kullanımda ayrıca zayıflamış saç köklerini canlandırıp, saça direnç, dolgunluk, parlaklık ve canlılık kazandırdığı, kepeği azalttığı ve yeniden oluşumunun önlediği de klinik testlerde ortaya çıkan sonuçlardan.
Çıktığı ilk günden beri saç dökülme problemi yaşayan insanlar tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanan Bioxcin, şimdiden pazarda ilk sıraya oturarak lider konuma geldi.
Etkinliği ve güvenilirliği; İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ve İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim dalında yapılan klinik testlerle onaylanan BIOXCIN Serum ve şampuan Türkiye genelinde 20 bin eczanede satışa sunuluyor.
Kaynak: internethaber.com

1 yorum:

zeliha dedi ki...

benim eşiminde şaçları dökülüyor yaklaşık iki ay bioxcin kullandık şampuanını da hala kullanıyoruz onu da 6 aydır kullanıyoruz ama degişen bi şey olmadı eşimin şaçları hala dökülüyor bize başka ne önerbilirsiniz?