Tedavi Yöntemleri 1 (İlaçla Tedavi)

FİNASTERİD 1MG TABLET

Erkek tipi saç dökülmesini durdurabildiği klinik deneylerle ispatlanmış ilk ve tek FDA* onaylı tablettir.

* FDA (Food and Drug Administration): American Gıda ve İlaç Kurumu

Finasterid 1mg, erkek tipi saç dökülmesi probleminin altında yatan nedene yönelik tedavi sunan ilk ağızdan kullanılan üründür.

Finasterid 1mg DHT'nin Oluşmasını Baskılar.



DHT 'nin Olusumu


DHT'nin saç folikülüne etkisi



DHT 'nin Baskılanması


Finasterid'in Saç Folikülüne Etkisi



Bilim, tablet formunda günde bir kez uygulanan ilaç ile DHT'ye etki etmenin yolunu buldu.

Finasterid 1mg DHT'nin oluşmasını bloke eder ve bu yolla erkeklerde kalıtsal erkek tipi saç dökülmesinin gelişmesindeki anahtar bir faktörü kesintiye uğratır. Finasterid 1mg'ın saçlı kafa derisindeki DHT düzeyini etkin biçimde azalttığı kanıtlanmıştır.
Erkek tipi saç dökülmesi olan erkeklerde günde 1 kez alınan Finasterid 1mg saç dökülmesinin ilerleyişini yavaşlatmış ve 2 yılı aşkın süren klinik çalışmalarda yeni saç büyümesini arttırmıştır.



Finasterid 1mg'ı Kimler Kullanabilir?

Finasterid tepe ve ön orta-hat saçlı kafa derisinde erkek tipi saç dökülmesi olan erkeklerde kullanılır.
Erkek tipi saç dökülmesi erkeklerin kafa derisindeki saçlarının incelmesiyle yaşadıkları yaygın bir durumdur. Bu durum saç çizgisinin gerilemesi ve/veya tepenin kelleşmesiyle sonuçlanır. Bu değişiklikler erkeklerde genellikle 20'li yaşlarda yavaş yavaş başlar. Erkek tipi saç dökülmesinin kalıtımsal nedenlerden ve hormonal etkilerden olduğuna inanılmaktadır.



Finasterid 1mg'ın Klinik Başarısı

Finasterid 1mg, erkeklerin çoğunda saçlı derideki seyrek veya kelleşmekte olan bölgedeki saçların sayısını arttırır. Genel olarak, saç büyümesindeki artışın ve/veya daha fazla saç dökülmesinin önlenmesinin gözlenmesi için 3 ay veya daha üzerinde hergün kullanım gerekmektedir. Maksimum yarar sağlamak için sürekli kullanım önerilir. Tedavinin bırakılması etkinin 12 ay içinde ortadan kalkmasına yol açar.

Sonuçlar bireysel farklılık gösterebilir.







Finasterid 1mg Nasıl Kullanılır?

Günde 1 tablet alınmalıdır. Günde 1 tabletten fazla aldığınızda, daha iyi ve hızlı bir etkisi olmaz. Finasterid 1mg gıdalarla veya aç karnına alınabilir.



Finasterid 1mg'ın Kullanımında Nelere Dikkat Edilmesi Gerekir?

Finasterid 1mg sadece erkeklerde kullanılır. Finasterid kadın ve çocuklarda, gebe olan veya olabilecek kadınlarda, bu ürünün herhangi bir bileşenine karşı alerjisi olan kişilerde kullanamaz. Gebe olan veya olabilecek kadınlar kırılmış veya ufalanmış Finasterid tabletlerine dokunmamalıdır.

Finasterid 1 mg içeren tablet PSA (Prostat-Spesifik Antijen) isimli kan testini etkileyebilir. Eğer PSA testi yaptırdıysanız, hekiminize Finasterid 1 mg kullandığınızı kesinlikle belirtiniz.

Finasterid 1mg'ın gözle görülebilir yararları zamanla gelişmektedir.

2 yorum:

cenk kurtiz dedi ki...

kesinlikle erkek tipi dökülmeye tek çözüm finansterid.daha fazla saciniz dökülmeden kullanmaya başlayın hakikaten bir mucize....

Miraç bozter dedi ki...

Saç dökülmesini kesin olarak tamamen durduran bir şampuan icat edildi. Hem kendinde hemde diğerlerinde kullanmış.

Youtube sayfası : %100 Garantili iadeli saç çıkaran ve saç dökülmesine karşı kesin çözüm en iyi şampuan kadın erkek
İnternet sayfası : Saç dökülmesine çözüm
Kullananlar sayfası : Şampuanı kullananlar

Muhakkak göz atmanızı tavsiye ediyorum. Bunun dışında diğer ürünlerle zaman harcamayın. Saç dökülmesi için ilaç tedavisi